Amint azt észrevehettétek, az ígérteknek megfelelően megújult a honlapunk. Reméljük mindenkinek elnyeri a tetszését. Célunk ezzel az újítással az, hogy egyszerűbbé és átláthatóbbá tegyük a bajnokságokra, valamint a futamokra való jelentkezéseket, illetve, hogy a tagok minél kevesebb böngészés és menübe lépkedéssel tudjanak a legfrissebb információkhoz hozzájutni. Az oldal struktúrája is jelentősen megváltozott, de a fő különbség az előzőekhez képest, hogy immáron egy fizetős sablon fut a honlapunkon, gyorsítva ezzel a böngészést, keresést. Az új honlap Bartha Márk, Zolcsák Tamás és Kovácsfi Norbert támogatása nélkül nem jöhetett volna létre, ezúton is köszönjük nekik. Célunk, hogy a főoldalon minden lényeges információt megtaláljatok az aktuális bajnokságokról és versenyekről, azonban arra is próbálunk figyelni, hogy túlcsicsázva se legyenek a dolgok, mert akkor elvesznek a fontos hírek. Az elkövetkezendő időszak azzal fog telni, hogy megtaláljuk ezzel kapcsolatban az arany középútat. Úgy érezzük, hogy ez egy nagy előrelépés, hisz nincs jó liga normális oldal nélkül.

Biztos észrevettétek, hogy az oldal egyelőre magyar, és nem angol. Először angolul kezdtük el feltölteni a tartalmakat, de sajnos útközben rájöttünk, hogy ha tényleg mindent angolul szeretnénk kiírni, akkor ahhoz sokkal több időre van szükségünk, és valószínű a nyáron el sem készült volna az új oldal. Nem mondtunk le arról az ötletünkről, hogy nemzetközivé tegyük a ligát, meg szeretnénk valósítani, csak ahhoz több időre van szükség, az egy hosszabb terv része, ezért úgy döntöttünk, hogy jelenleg magyarul fog futni a honlap és szépen fokozatosan váltunk angolra.

És most néhány szó az új dolgokról. A legfontosabb újítás, hogy nincs fórum. Kicsit elavultnak tartottuk a fórumot, ugyanis az óvásokat és a jelentkezéseket is úgy oldottuk meg, hogy ne legyen szükség rá. Mostantól társalgásra az oldalon lévő chat-et, illetve a facebookot fogjuk használni. A Sim Racing Company facebook csoportban is nyugodtan lehet társalogni, sokkal egyszerűbb, mint mindig bejelentkezni a fórumba. Azoknak sem kell aggódnia, akiknek nincsen facebook profilja, ugyanis minden lényeges információ kikerül az oldalra és email-ben is értesítést kaptok. Amennyiben a többség hiányolni fogja a fórumot, úgy vissza fogjuk állítani. A másik fontos változás, hogy innentől kezdve a fórum hiánya miatt, nem ott kell leadni a nevezéseket a futamra, valamint jelezni a távollétet, leegyszerűsödött a dolog. A futamnevezésekhez, illetve a távolmaradás jelzéséhez csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a VERSENYREGISZTRÁCIÓ gombra, majd kitöltitek és elkülditek az űrlapot. A szabályzat futamnevezés és futamhiányzás pontjait kiegészítettük és átírtuk ennek megfelelően, olvassátok el.

Reméljük tetszeni fog az új honlap, sok sikert a következő versenyekhez!