INVITATIONAL CUP

Az élő BT adást ITT megtekinthető!

Időmérő edzés

Nem volt kivizsgálandó eset.

Verseny

62:50 – Jordán Soma nekiment Lányi Tamásnak. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 6-11 km/h között volt. Jordán Soma 2 büntetőpontot és 10 másodperc időbüntetést kap!

76:52 – Jordán Soma minimálisan érintkezett Lányi Tamással. Bár Soma féktávja jó volt, bevetődés nem történt, viszont előzési pozícióban Soma nem volt. Jordán Soma figyelmeztetésben részesül!

80:44 – Jordán Soma nekiment Lányi Tamásnak. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Jordán Soma 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

OPEN CUP A

Az élő BT adást ITT megtekinthető!

Időmérő edzés

Nem volt kivizsgálandó eset.

Verseny

8:11 – Molnár László nekiment Fehér Rolandnak, aki ezáltal kiforgott. Lászlónak nekiment Domokos Attila, majd emiatt ütötte ki László Rolandot. A versenykiírás szerint a szabálytalanság miatt tömegbaleset történt. Domokos Attila 4 büntetőpontot és 30 másodperc időbüntetést kap!

28:25 – Tóth Krisztián Zsolt ráhúzta az autót Beke Péterre. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Tóth Krisztián Zsolt 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

28:28 – Tóth Krisztián Zsolt ráhúzta az autót Beke Péterre. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Tóth Krisztián Zsolt 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

28:33 – Tóth Krisztián nekiment Beke Péternek és leterelte a pályáról. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Tóth Krisztián Zsolt 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

29:25 – Tóth Krisztián és Szilágyi Tibor összeütköztek, majd Tibor kicsúszott. Versenybaleset!

32:10 – Szilágyi Tibor nekiment Megyeri Istvánnak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 6-11 km/h között volt. Szilágyi Tibor 2 büntetőpontot és 10 másodperc időbüntetést kap!

72:47 és 72:49 – Ducsai Norbert nekiment Horn Ádámnak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 6-11 km/h között volt. A második eset az első következménye. Ducsai Norbert 2 büntetőpontot és 10 másodperc időbüntetést kap!

72:57 – Horn Ádám veszélyesen ment be a boxutcába. Nem hivatalos óvás érkezett. Ádám figyelmeztetésben részesül.

OPEN CUP B

Az élő BT adást ITT megtekinthető!

Időmérő edzés

Nem volt kivizsgálandó eset.

Verseny

Nem volt kivizsgálandó eset.