INVITATIONAL CUP VERSENYBÍRÓSÁGI DÖNTÉSEK

Az élő BT adás megtekintéséhez kattints IDE!

Időmérő edzés

Nem történt kivizsgálandó eset.

Verseny

10:52 – Szakácsi Máté és Antal István összeértek, majd Máté emiatt megpöckölte Timár Tamást, aki ezáltal kiforgott. Versenybaleset!

10:54 – Soós Róbert nekiment Fazekas Barnabásnak, aki ezáltal kiforgott. Versenybaleset!

12:42 – Bazsó Sándor nekiment Györki Dánielnek, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Sándor a következő szabálytalanságot követte el: Közepes mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással:” Bazsó Sándor +2 büntetőpontot és +20 másodperc időbüntetést kap!

83:13 – Karabélyos József átvágta a boxkivezető vonalat. Karabélyos József +5 másodperc időbüntetést kap!

OPEN CUP A VERSENYBÍRÓSÁGI DÖNTÉSEK

Az élő BT adás megtekintéséhez kattints IDE!

Időmérő edzés

Nem történt kivizsgálandó eset.

Verseny

9:35 – Sipkai Béla nekiment Simon Péternek, aki ezáltal megcsúszott és 2 pozíciót vesztett. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Béla a következő szabálytalanságot követte el: Szabálytalanság miatt a vétlen versenyző megcsúszik, de nem forog meg, majd 1 vagy 2 pozíciót veszít.” Sipkai Béla +5 másodperc időbüntetést kap!

9:57 – Gáti Balázs és Lehoczky Máté összeértek, majd Máté a pálya szélére kényszerült és több pozíciót is vesztett. Balázs tartott kifele, míg Máté befele. Versenybaleset!

9:58 – Balog Zsombor megpöckölte Ducsai Norbertet, aki ezáltal megcsúszott, kiment a pályáról és több pozíciót is vesztett. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Zsombor a következő szabálytalanságot követte el: Szabálytalanság miatt a vétlen versenyző megcsúszik, de nem forog meg, majd 3 vagy több pozíciót veszít.” Balog Zsombor +10 másodperc időbüntetést kap!

10:03 – Ducsai Norbert veszélyesen jött vissza a pályára. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Norbert a következő szabálytalanságot követte el: Veszélyes visszajövetel a pályára baleset okozása nélkül.” Ducsai Norbert +1 büntetőpontot kap!

10:47 – Pető József nekiment a pályán keresztbe álló Kovács Tamásnak. Sárga zászló volt érvényben, József ezt figyelmen kívül hagyva közelítette meg a kanyart és erőteljesen nekiment Kovács Tamásnak. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében József a következő szabálytalanságot követte el: “Közepes mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Pető József +2 büntetőpontot és +20 másodperc időbüntetést kap!

11:45 – Ducsai Norbert pályán kívül előzte meg Békefy Tamást és Füzy Barnát. A vágásokat és szélesítéseket a program saját maga kezeli, azonban ez egyértelműen szabálytalan előzésnek minősül. Ducsai Norbert +5 másodperc időbüntetést kap!

12:35 – Szabó Gergely és Moczó Dávid összeütköztek, majd Gergely kiforgott. Dávid kétszer is beleemelt és fékezett az egyenesben, elég váratlan, nem kiszámítható és megtévesztő cselekedet volt. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Dávid a következő szabálytalanságot követte el: Jobbra-balra cikázás, másikra veszélyes vezetés baleset okozása nélkül.” Moczó Dávid +1 büntetőpontot kap!

12:53 – Füzy Barna túl korán fékezett, ami miatt Szakács Bence nekiment, majd Barna kiforgott. Barna korai fékezése kivédhetetlen volt a mögötte érkező Bencének. Barna a pályára visszatérő Tömöl Tamás miatt fékezett korábban, azonban Tamás nagyon messze volt. Versenybaleset!

18:35 – Zelfel Tamás és Zentai Gyula összeértek, majd Gyula kiforgott. Tamás jobbra húzta az autót, míg Gyula minimálisan balra tartott. Versenybaleset!

20:48 – Danics Ferenc megpöckölte Weil Ádámot, majd Ferenc megcsúszott és Csobolya Tibor nekiment. Versenybaleset!

28:12 – Auth Gábor nekiment Kovács Tamásnak, majd Gábor kicsúszott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Gábor a következő szabálytalanságot követte el: Jobbra-balra cikázás, másikra veszélyes vezetés baleset okozása nélkül.” Auth Gábor +1 büntetőpontot kap!

58:27 – Csobolya Tibor és Jäger Tamás összeütköztek, majd Tibor megelőzte Tamást.Tibornak volt helye még bal oldalt, de nekiment Tamásnak. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Tibor a következő szabálytalanságot követte el: Szabálytalanság miatt a vétlen versenyző megcsúszik, de nem forog meg, majd 1 vagy 2 pozíciót veszít.” Csobolya Tibor +5 másodperc időbüntetést kap!

82:08 – Takács István, mint lekörözött versenyző, feltartotta Varga Gábort. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében István a következő szabálytalanságot követte el: Kék zászlónál versenyző feltartása baleset okozása nélkül.” Takács István +1 büntetőpontot kap!

87:24 – Pichler Balázs nekiment Gáti Balázsnak, aki ezáltal kiforgott. Balázs visszaadta a pozíciót, a sportszerű viselkedést ezúton is köszönjük neki. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Balázs a következő szabálytalanságot követte el: Kis mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Pichler Balázs +1 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetést kap!