INVITATIONAL CUP

Az élő BT adást ITT megtekinthető!

Időmérő edzés

Nem volt kivizsgálandó eset.

Verseny

8:51 – Horchy Hunor nekiment Antal Istvánnak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 6-11 km/h között volt. Horchy Hunor 2 büntetőpontot és 10 másodperc időbüntetést kap!

60:38 – Csicsmányi Tamás nekiment Szabó Lászlónak. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Csicsmányi Tamás 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

60:42 – Szabó László nekiment Csicsmányi Tamásnak, majd leterelte a pályáról. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Szabó László 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

67:47 – Molnár Kristóf nekiment Kovács Tamásnak, aki ezáltal kiforgott. Tamás az elengedés miatt váratlanul beleemelt a gázba teligázas szakaszon, míg Kristóf ha kicsit türelmesebb, a balos kanyar utáni egyenesben le tudta volna körözni Tamást. Versenybaleset!

OPEN CUP A

Az élő BT adást ITT megtekinthető!

Időmérő edzés

10:10 – Beller Gergő átlépte a boxkivezető vonalat, ráhúzta Csobolya Tiborra az autót, aki ezáltal kiforgott. Tibor a gyorskörét kezdte volna meg, Gergő figyelmetlenül járt el. Beller Gergő 2 büntetőpontot és 10 másodperc időbüntetést kap!

Verseny

8:50 – Petik Dávid, Szakács Bence és Beke Péter egyszerre fordultak az első kanyarban. Bence és Péter leszorította Dávidot az első kanyarban. Mivel nem hivatalos óvás érkezett, így büntetést nem osztunk, viszont felhívjuk a figyelmet, mivel az átfedés megvolt, így a helyet meg kellett volna hagyni Dávidnak. Szakács Bence és Beke Péter figyelmeztetésben részesül!

10:54 – Limpár Bertold nem hagyott helyet és leszorította Horn Ádámot. Minimális kontakt volt, de volt kontakt, mégpedig akkor, amikor már Ádámnak nem volt helye, így Bertold a hibás. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Limpár Bertold 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

12:15 – Petik Dávid nekiment Torma Zoltánnak, aki ezáltal kiforgott. Zoltán szabályosan, fokozatosan zárta az ívet, nem volt többszöri irányváltás. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Petik Dávid 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

12:20 – Torma Zoltán ellen nem hivatalos óvás érkezett, miszerint a baleset után nem tett meg minden tőle telhetőt, hogy ne legyen további baleset, és nem fékezett, így Tóth Krisztián nekiment. Mivel nem hivatalos óvás érkezett, így büntetést nem osztunk, viszont felhívjuk a figyelmet, amennyiben bekövetkezik a baleset, meg kell tenni mindent, hogy további balesetek ne történjenek. Továbbá azt a pályaszakaszt, ahol a baleset történt, óvatosan, a sárga zászlós jelzést figyelembe véve kell megközelíteni, amit Krisztián nem tett meg. Torma Zoltán és Tóth Krisztián figyelmeztetésben részesül!

12:21 – Szilágyi Tibort óvták, miszerint nem vette figyelembe a sárga zászlót, túl nagy sebességgel érkezett, majd éppen hogy hozzáért Ballai Gergőhöz, akit ezáltal kiforgatott. Tibor nem a körülményeknek megfelelően közelítette meg azt a pályaszakaszt, ahol a baleset történt, emiatt kilökte Gergőt. Szilágyi Tibor 2 büntetőpontot és 10 másodperc időbüntetést kap!

13:50 – Mészáros Gábor nekiment Csobolya Tibornak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Mészáros Gábor 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

14:22 – Mészáros Gábor késői féktávot vett, bevetődött Ballai Gergő mellé, akit ezáltal kilökött. Gábor nagyon késői féktávot vett, cselekedete kimeríti a dive bomb fogalmát. Nagyon távolról érkezett, a kanyart nem tudta bevenni. Mészáros Gábor 3 büntetőpontot és 20 másodperc időbüntetést kap!

34:27 – Sas Bálint óvta Simon Krisztiánt. Bálint és Krisztián összeértek, majd Bálint kiforgott. Bálintnak figyelmesebben kellett volna visszajönnie a pályára, Kriszitán pedig hagyhatott volna több helyet. Versenybaleset!

35:07 Balogh Zsombor féktávon irányt váltott, ami miatt Csobolya Tibor a pálya szélére kényszerült. Kontakt nem történt, így veszélyes vezetés miatt Balog Zsombor 1 büntetőpontot kap!

64:40 – Beller Gergő feltartotta Petik Dávidot. Beller Gergő 1 büntetőpontot kap! 

64:47 Tóth Krisztián átvágta  boxkivezető vonalat. Tóth Krisztián 1 büntetőpontot kap! 

66:15 – Szilágyi Tibor nekiment Beller Gergőnek, aki ezáltal kiforgott. Mivel nem hivatalos óvás érkezett, így büntetést nem osztunk. Gergő és Tibor is hibásnak mondható. Gergőnek lett volna lehetősége máshogy elengedni Tibort, viszont ettől függetlenül Tibornak nem kell hátulról nekimennie a lekörözött versenyzőnek! Beller Gergő és Szilágyi Tibor figyelmeztetésben részesül!

66:23 – Szakács Bence ráhúzta az autót Ducsai Norbertre, aki ezáltal kicsúszott. A versenykiírás szerint a szabálytalanság pillanatában a sebességkülönbség 0-5 km/h között volt. Szakács Bence 1 büntetőpontot és 5 másodperc időbüntetést kap!

OPEN CUP B

Az élő BT adást ITT megtekinthető!

Időmérő edzés

Nem volt kivizsgálandó eset.

Verseny

Nem volt kivizsgálandó eset.