INVITATIONAL CUP VERSENYBÍRÓSÁGI DÖNTÉSEK

Az élő BT adás megtekintéséhez kattints IDE!

Időmérő edzés

Nem történt kivizsgálandó eset.

Verseny

8:08 – Jordán Soma és Fehér Norbert összeértek, majd Norbert megforgott. Versenybaleset!

8:19 és 8:20 – Jordán Soma nekiment László Vajknak, ami miatt Soma megcsúszott és nekiment Szabó Szabolcsnak. Szabolcs ezáltal megcsúszott és 2 pozíciót vesztett. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Soma a következő szabálytalanságot követte el: Szabálytalanság miatt a vétlen versenyző megcsúszik, de nem forog meg, majd 1 vagy 2 pozíciót veszít.” Jordán Soma +5 másodperc időbüntetést kap!

8:31 – Bazsó Sándor nekiment Pesti-Geiger Viktornak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Sándor a következő szabálytalanságot követte el: “Kis mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Bazsó Sándor +1 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetést kap!

8:59 – Jordán Soma nekiment Antal Istvánnak, aki ezáltal megcsúszott és sérült az autója. Baleset nem lett az esetből. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Soma a következő szabálytalanságot követte el: “Jobbra-balra cikázás, másikra veszélyes vezetés baleset okozása nélkül.” Jordán Soma +1 büntetőpontot kap!

18:58 – Bazsó Sándor pályán kívül megcsúszott, majd veszélyesen tért vissza és keresztben haladt a pályán, ami miatt Horchy Hunor nekiment. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Sándor a következő szabálytalanságot követte el: “Veszélyes visszajövetel a pályára baleset okozása nélkül.” Bár baleset történt, de nem csak Sándor hibájából. Hunornak észlelnie kellett volna szabad szemmel és a sárga zászló hatására, hogy Sándor előtte van, jóval óvatosabban kellett volna megközelítenie a pálya azon szakaszát. Bazsó Sándor +1 büntetőpontot kap! Horchy Hunor +2 büntetőpontot és +20 másodperc időbüntetést kap.

41:39 – Szabó Szabolcs nekiment Pesti-Geiger Viktornak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Szabolcs a következő szabálytalanságot követte el: “Nagy mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Szabó Szabolcs +3 büntetőpontot és +30 másodperc időbüntetést kap!

43:51 – Füzy Marcell összekoccant Fazekas Barnabással, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Marcell a következő szabálytalanságot követte el: “Kis mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással:” Füzy Marcell +1 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetést kap!

50:33 – Szabó Szabolcs nekiment Pesti-Geiger Viktornak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Szabolcs a következő szabálytalanságot követte el: “Közepes mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Szabó Szabolcs +2 büntetőpontot és +20 másodperc időbüntetést kap!

OPEN CUP A VERSENYBÍRÓSÁGI DÖNTÉSEK

Az élő BT adás megtekintéséhez kattints IDE!

Időmérő edzés

Nem történt kivizsgálandó eset.

Verseny

8:08 – Csobolya Tibor, Kovács Tamás és Békefy Tamás összeértek. Tibor és Kovács Tamás egymás mellett voltak, Tamásnak joga volt a pozícióhoz. Tibor ráhúzta Tamásra az autót, nem hagyott neki helyet. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Tibor a következő szabálytalanságot követte el: “Szabálytalanság miatt a vétlen versenyző megcsúszik, de nem forog meg, majd 3 vagy több pozíciót veszít.” Csobolya Tibor +10 másodperc időbüntetést kap!

8:12 – Békefy Tamás kiterelte a pályáról Gáti Balázst, aki ezáltal több pozíciót vesztett. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Tamás a következő szabálytalanságot követte el: Szabálytalanság miatt a vétlen versenyző megcsúszik, de nem forog meg, majd 3 vagy több pozíciót veszít.” Békefy Tamás +10 másodperc időbüntetést kap!

8:54 – Ducsai Norbert ráhúzta az autót Moczó Dávidra, aki ezáltal kicsúszott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Norbert a következő szabálytalanságot követte el: Kis mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Ducsai Norbert +1 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetést kap!

9:00 – Zentai Gyula nekiment Békefy Tamásnak, aki ezáltal nekiment Ábrahám Péternek, aki kicsúszott.  A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Gyula a következő szabálytalanságot követte el: Közepes mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Bár megforgás nem történt, Ábrahám Péter nagy ütést kapott és a pályáról is kiütötték. Zentai Gyula +2 büntetőpontot és +20 másodperc időbüntetést kap!

33:19 – Szakács Bence lezárta Moczó Dávid előtt a pályát. Nem volt meg az átfedés, így ez egy agresszív, de még szabályos védekezésnek minősül. Bence folyamatosan húzta ki az autót balra, nem hirtelen mozdulat történt. Nincs büntetés!

51:02 – Pichler Balázs nekiment Gáti Balázsnak, aki ezáltal kiforgott. A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Balázs a következő szabálytalanságot követte el: Kis mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Pichler Balázs +1 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetést kap!

51:32 – Tóth Krisztián nekiment Kovács Tamásnak, aki ezáltal nekiment Szakács Bencének, aki ezáltal megforgott, majd visszaforgatták a pályára.A versenykiírás 14.2-es pontja értelmében Krisztián a következő szabálytalanságot követte el: Közepes mértékű szabálytalanság miatti baleset megforgással.” Tóth Krisztián +2 büntetőpontot és +20 másodperc időbüntetést kap!