A BT megvizsgálta a replay-t és a beérkezett óvásokat. 20 esetet vizsgáltunk ki. Az interaktív versenybírósági ülést ITT megtekinthetitek.

1. Verseny

9:46 – Sziki Attila nekiment Pómizs Dánielnek. Dániel nem forgott ki, azonban Attila megcsúszott és így Násztor Márk és Sebestyén Csaba nekiment, majd kiforgott. Utánuk Auth Gábor is balesetet szenvedett. Sziki Attila +3 büntetőpontot és +15 másodperc időbüntetés kap!

9:54 – Timár Tamás elhagyta a pályát, majd veszélyesen, nem a pályával párhuzamosan jött vissza. Baleset nem történt, azonban veszélyes visszajövetelért Timár Tamás figyelmeztetésben részesül!

10:50 – Pénzes Ádám megpöckölte Antal Istvánt, aki ezáltal kiforgott. Véleményünk szerint Ádám féktávja jó volt, bent tartotta az autót, a lehető legszűkebb íven próbált elfordulni, majd jött a pálya széléről István és mivel ő másik íven autózott, összementek. Versenybaleset!

10:56 – Végh Attila nekiment Auer Zsoltnak, aki ezáltal kiforgott. Nagyon kicsi koccanás volt kis sebességgel, azonban ez elegendő volt sajnos a balesethez. Végh Attila +3 büntetőpontot és +15 másodperc időbüntetés kap!

10:58 – Békefy Tamás nekiment Pómizs Dánielnek, aki ezáltal nekiment Végh Attilának, majd kiforgott. Nagyon kicsi koccanás volt kis sebességgel, azonban ez elegendő volt sajnos a balesethez. Békefy Tamás 3 büntetőpontot és +15 másodperc időbüntetés kap!

17:44 – Balog Zsombor és Auer Zsolt egymás mellett haladtak, majd összeértek. Zsombor kivezette a pályáról Zsoltot. Balog Zsombor +1 büntetőpontot kap!

18:16 – Csicsmányi Tamás nekiment Kiss Balázsnak, aki ezáltal kiforgott. Csicsmányi Tamás +2 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetés kap!

24:29 – Násztor Márk nekiment Tömöl Tamásnak, aki ezáltal kiforgott. Násztor Márk +2 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetés kap!

25:53 – Varga Gábor pályán kívül előzött, majd kiterelte Timár Tamást a pályáról, aki ezáltal pozíciót vesztett. Az esetet megvizsgálva mindenképpen figyelembe kell azt is venni, hogy a két versenyző egymás mellett autózott, mindkét félnek joga volt a pozícióhoz. Tamás nem hagyott Gábornak helyet, így Gábor kénytelen volt a pályáról lemenni, majd a visszajövetelnél megdobta a kerékvető és összeértek Tamással. Versenybaleset!

28:08 – Szanyi Gyula és Fehér Norbert összeértek, majd Norbert megcsúszott. Gyula túl szűken fordult. Szanyi Gyula +1 büntetőpontot kap!

30:34 – Szabó Miklós nekiment Tömöl Tamásnak, aki ezáltal kiforgott. Szabó Miklós +2 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetés kap!

36:41 – Ambrus Péter nekiment Füzy barnának, aki ezáltal kiforgott. Péter mélyről érkezett, nem volt előzési pozícióban. A féktávja jó volt, a pedál álláson látszott is, hogy fékezett, de sajnos így sem tudott megállni. Ambrus Péter +2 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetés kap!

36:57 – Pesti-Geiger Viktor ellen jött óvás, miszerint féktávon változtatott irányt és így Timár Tamásnak el kellett rántani az autót. Nem volt irányváltás, Tamás Viktor mögött volt, nem volt előzési pozícióban. Nem történt szabálytalanság, nincs büntetés!

2. Verseny

9:48 – Sebestyén Csaba nekiment Fodor Balázsnak, aki ezáltal kiforgott. Sebestyén Csaba +3 büntetőpontot és +15 másodperc időbüntetés kap!

9:55 – Auth Gábor és Balog Zsombor összeértek, majd Zsombor kiforgott. Versenybaleset!

9:56 – Auer Zsolt nekiment Sziki Attilának, aki ezáltal kiforgott. Auer Zsolt +3 büntetőpontot és +15 másodperc időbüntetés kap!

10:58 – Balog Zsombor nekiment Békefy Tamásnak, aki ezáltal kiforgott. Balog Zsombor +3 büntetőpontot és +15 másodperc időbüntetés kap!

12:47 – László Vajk nekiment Fazekas Barnabásnak, aki ezáltal kiforgott. László Vajk +2 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetés kap!

17:23 – Auer Zsolt és Fodor Balázs összeértek, majd Zsolt megforgott. Balázs nem hagyott elég helyet, rácsukta a kaput Zsoltra. Fodor Balázs +2 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetés kap!

33:06 – Fazekas Barnabás nekiment Füzy Barnának, aki ezáltal keresztbe állt és 1 pozíciót vesztett. Fazekas Barnabás +2 büntetőpontot és +10 másodperc időbüntetés kap!